Zeeland

Tweede editie Zellandse Omloop op 30 juni

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Stichting Project houdt zondag 30 juni voor de tweede keer het wandelevenement de Zellandse Omloop. Wandelaars kunnen op die dag kiezen uit vijf afstanden: 4, 10, 15, 20 en 25 kilometer. Vertrek en finish is bij Herberg D’n Brouwer aan de Kerkstraat 62 in Zeeland. Inschrijven en starten kan tussen 7 en 11 uur. Dit is een uur eerder dan oorspronkelijk gepland in verband met de te verwachten hoge temperaturen. De kosten bedragen 5 euro voor volwassenen, 4 euro voor leden van de KWBN en 3 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. 

De wandeltocht gaat door verhard en onverhard gebied. Honden aan de lijn zijn toegestaan. Bij de rustplaats is gelegenheid om te zitten en er is EHBO aanwezig. De route van 4 kilometer is ook geschikt voor rolstoelers.

Opbrengst
Een deel van de opbrengst van de Zellandse Omloop is bestemd voor een Zeelands goed doel. Dit jaar is gekozen voor ZCZ Repareert. Dit is een onderdeel van Zorgcoöperatie Zeeland. ZCZ Repareert gaat de donatie gebruiken voor de inrichting en de verhuiskosten van De Garf naar het nieuw te bouwen dorpshuis.

Vind je het leuk om te wandelen en wil je tegelijkertijd dit goede doel steunen? Doe dan mee aan de Zellandse Omloop. Het wandelevenement is tevens goed geschikt als voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse. Stichting Project is ingeschreven als lid bij de KWBN. Neem eens een kijkje op de online wandelagenda op www.wandel.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties