Zeeland

Try-outavond Tokkenspel bij D'n Brouwer Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het team van Herberg D'n Brouwer in Zeeland stond afgelopen weken te popelen om alle gasten weer te ontvangen. Eerst buiten op het terras en sinds begin juni ook weer binnen in de prachtige ambiance van het restaurant. Je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner. Ook de activiteitenkalender loopt langzaam maar zeker steeds voller. Het laatste weekend van juni is er een try-outavond voor het in populariteit groeiende Tokkenspel.

Het Tokkenspel heeft het afgelopen jaar een ware opmars gemaakt. De avonden thuis werden er voor velen net iets leuker door. Het nieuwe gezelschapsspel is een combinatie van mens-erger-je-niet en klaverjassen. Je speelt Tokken in teams van twee personen met als doel je pionnen zo snel mogelijk op de goede plek te krijgen. Hiervoor gebruik je een kaartspel. Elke kaart heeft een eigen betekenis met veel mogelijkheden, waardoor elk potje anders is. Het spannende en dynamische spel biedt veel speelplezier. Herberg D'n Brouwer heeft besloten het Tokkenspel naar de kroeg, of in dit geval het terras, te halen. Zaterdag 26 juni is er een try-outavond om te kijken hoe het spel ontvangen en of het mogelijk is er in het najaar een hele competitie van te maken. Aanmelden kan via www.herbergdenbrouwer.nl/tokkenspel

Overdekt terras
D'n Brouwer beschikt zelf al over een prachtig terras, waar je warm en droog kunt zitten. Om nog meer mensen de gelegenheid te bieden buiten van het weer en elkaars gezelschap te genieten, is aan de overkant van de Kerkstraat op het parkeerterrein voor kindcentrum De Morgenzon een extra groot overdekt terras gerealiseerd. Daar kun je elk weekend zonder reservering terecht. Op zaterdag van 16 tot 22 uur en op zondag van 14 tot 20 uur.

Nieuwe menukaart
Nu de versoepelingen elkaar in gestaag tempo opvolgen legt D'n Brouwer de focus weer op het ontvangen van gasten: op het verwarmde terras en binnen in het restaurant. Vanaf 11 juni is er een nieuwe dinerkaart met heerlijke gerechten. Bij de voorgerechten kun je onder meer kiezen uit Tom Kha Kai-soep, carpaccio, pil pil en een Caesar chicken salade. Als hoofdgerecht kun je gaan voor een van de steenovenpizza's, maar ook de black angus steak, saté ayam, Brouwer schnitzel, spareribs of een smakelijke maaltijdsalade. Vind je het leuk om te delen? Kies dan de proeverijpank met een combinatie van drie hoofdgerechten voor twee personen. Wie na afloop nog zin heeft in iets lekkers kan zijn lol op met bijvoorbeeld de chocolade tiramisu, een frisse sorbet of cheesecake.

Reserveren
Meer informatie over het menu, de activiteiten en de mogelijkheden vind je op www.herbergdenbrouwer.nl. De horecagelegenheid is gevestigd aan de Kerkstraat 62a in Zeeland. Reserveren kan telefonisch via 0486-450886.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties