Zeeland

Toneelvereniging Excelsior Zeeland speelt 'Actie op de redactie'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Toneelvereniging Excelsior uit Zeeland voert op 11, 12, 18 en 19 oktober in zaal De Heische Tip haar nieuwste productie op, genaamd 'Actie op de redactie'. Het stuk gaat over het roddelblad de 'Wie-kent-Wie' dat hoognodig op een nieuwe scoop zit te wachten om het blad financieel te kunnen redden.

Echter, als de nooit doorgebroken artiest Frans Sloper verschijnt komt er beweging in de zaak. Iedereen is in rep er roer, maar dit geeft natuurlijk wel een broodnodige scoop! Hoofdredactrice Wilma Zwamminga is maar wat blij met de sensationele verhalen, waar haar blad zo om zat te springen. Net als mevrouw Van Daden, de eigenaresse van het blad. Of heeft ze er iets teveel baat bij en heiligt het doel alle middelen?

De spelers van Excelsior hebben er al veel zin en zijn druk aan het repeteren onder leiding van regisseuse Monique van Hout. De spelers kijken ook uit naar de zinderende finale van het stuk die hopelijk nog lang blijft hangen bij het publiek. De spelers staan te popelen om te 'shinen' en het publiek te laten genieten.

Kaartverkoop
De voorstelling is geschreven door Henk Roede. In deze voorstelling spelen mee: Ellen Laurenssen, Carin Kuijpers, Janne Blom, Wendy Bens, Menno Hendriks, Annelies Vollenberg, Jorg Maurix en Michie Maarschalkerweerd. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar vanaf 27 September bij Jumbo Eijsermans. Aan de zaal kost een kaartje 12,50. Online zijn kaarten te reserveren via www.excelsiorzeeland.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties