Zeeland

Tien en Trees Verstraten vieren 40-jarig jubileum bij 't Oventje met feestweekend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Precies veertig jaar geleden namen Tien en Trees Verstraten café-zaal 't Oventje over. Het bereiken van deze bijzondere mijlpaal viert het bekende horeca-echtpaar met een feestweekend met tal van activiteiten op vrijdag 1 en zondag 3 juli.

Café-zaal ’t Oventje bestaat al sinds 1924 en geldt sinds jaar en dag als huiskamer en ontmoetingspunt van het Zeelandse buurtschap. In 1976 namen Tien en Trees Verstraten de veelzijdige horecagelegenheid over. De eerste tien jaar huurden het stel het café en vanaf 1986 zijn ze zelf eigenaar.

Sfeervol en multifunctioneel
Onder leiding van Tien en Trees groeide 't Oventje uit tot een sfeervol en multifunctioneel horecacentrum met meerdere zalen en een prachtig terras. De feestzaal van ’t Oventje staat wijd en zijd bekend als een prima locatie voor het vieren van onder meer een bruiloft, familiefeest, verjaardag of bedrijfsfeest.
Daarnaast biedt ’t Oventje een gezellig café waar je kunt binnenlopen voor een drankje of een praatje, of om deel te nemen aan activiteiten als biljarten, darten en jeu de boules. In het eetcafé kunnen gasten genieten van heerlijke gerechten met een mooi uitzicht op de tuin.

Feestweekend
Ter gelegenheid van het 40-jarig gastheerschap van Tien en Trees Verstraten is er vrijdag 1 juli vanaf 20.30 uur een feestavond met muzikale medewerking van Dutch Roses en DJ Maarten. Zondag 3 juli is er van 13 tot 18 uur een familiedag met onder andere een minikermis, een optreden van Kwartjesvolk en een DJ.

Kijk voor meer info op www.hetoventje.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties