Zeeland

Woensdag 30 oktober bij Ambianz

Thema-avond in Zeeland over pubers en social media

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Na het grote succes van de themabijeenkomst over het puberbrein in Langenboom en in Zeeland, vindt woensdag 30 oktober een vervolgavond plaats. Er is grote behoefte aan meer informatie over social media en over hoe om te gaan met het gebruik door pubers. Dit bleek uit inventarisatie onder de bezoekers. De vervolgavond wordt verzorgd door Fabriek69 in opdracht van Zorgcoöperatie Zeeland en Langenboomse Zorg Centraal (LZC). Deze partijen hebben hierin de samenwerking gezocht.

Laat je door de experts van Fabriek69 meenemen in de wereld van liken, Skypen, Insta, taggen, (re)tweeten, sexting, webcamseks, Snapchat, porno, sextortion, dating en noem maar op. Het wordt een inspirerende, prikkelende en praktische avond over social media en alles wat daar mee te maken heeft. Er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het voeren van discussie.
Binnen sociale media zijn veel trends en alles gaat heel snel. Hierin participeren de kinderen/jongeren en hier zullen ouders, begeleiders en leerkrachten ook iets over moeten weten om met hen in contact te blijven. Ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten en andere opvoeders en professionals die zich betrokken voelen bij de jeugd, zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

De thema-avond over pubers en social media wordt woensdag 30 oktober gehouden bij zaal Ambianz in Zeeland. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 22 uur en de toegang is gratis. Vooraf aanmelden bij pamvogels@gmail.com voor Langenboom en feelfit@zorgcooperatiezeeland.nl voor Zeeland.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties