Zeeland

Theaterspoor: ‘PAK’M’ in De Garf

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - ‘PAK’M’, een voorstelling van Theaterspoor, is op 15 maart te zien in gemeenschapshuis De Garf aan de Kerkstraat 35 in Zeeland. Er zijn twee uitvoeringen: om 13.30 en 15.30 uur. Kaartjes kosten 4 euro. Reserveren kan via reserveer@theaterspoor.nl. Een voorproefje van de voorstelling is te zien op www.theaterspoor.nl. Minimumleeftijd is 3 jaar.

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aangeren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Deze voorstelling is Language No Problem (LNP), dus ook geschikt voor iedereen die het Nederlands (nog) niet machtig is.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties