Zeeland

The Quickly Dancers bedankt stemmers Clubkas Campagne

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het bestuur van The Quickly Dancers uit Zeeland is blij met de vele stemmen die de rolstoeldansvereniging heeft ontvangen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. De meeste leden zijn afhankelijk van een uitkering en moeten iedere donderdag met de rolstoeltaxi naar de training komen. Door het gespaarde bedrag hoeft de contributie niet omhoog en kan deze 'lekker laag' blijven.

Ook The Quickly Dancers hebben te lijden onder corona. "Onze activiteitencommissie heeft net voor de zomervakantie een mooie online bingo geregeld, waardoor we leden elkaar toch even gezien hebben", zegt bestuurslid Ine Verwegen. "In september mochten we weer dansen. Omdat we toch te maken hebben met kwetsbare leden, waren we genoodzaakt om in groepen te dansen. Dat betekende helaas dat we nog niet allemaal gezellig bij elkaar konden zijn, maar het belangrijkste was dat we weer mochten dansen. Door de tweede golf zit nu iedereen weer thuis. Heel sneu, want we zijn een zeer hechte club."
Als steuntje in de rug ontving de rolstoeldansvereniging begin van december een attentie van de gemeente Landerd. "Een dank aan onze vrijwilligers", zegt Ine. "Hopelijk komt er snel een einde aan dit alles, zodat we volgend jaar weer mogen dansen. Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een goed maar vooral gezond 2021."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties