Zeeland

Halfvastenfeesten Zeeland breidt uit met derde tent

Stomend optreden van all-female coverband

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De Halfvastenfeesten in Zeeland vormen al jaren dé kick-off van het festivalseizoen. Dit jaar is het feest op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart, nadat woensdag 25 en donderdag 26 maart het terrein al het decor was voor Circus Maximum. Vier dagen feest met volop vermaak en entertainment. De organisatie heeft weer meerdere topacts naar Zeeland weten te halen. Om ervoor te zorgen dat er echt voor iedereen iets te genieten valt, verrijst er een derde tent op het festivalterrein aan de Reekseweg/Middenpeelweg.

Of je van Nederlandstalige meezingers houdt, een voorkeur hebt voor knallende gitaren of helemaal los kunt gaan op een lekkere beat, bij Halfvastenfeesten Zeeland is plek voor iedereen. Artiesten als Jannes, Henk Dissel, The Partysquad, Staal met glazen, Stefan & Sean, Meuk en lokale helden Sjieke Bazen zorgen voor een mooie, muzikale afwisseling. Feest gegarandeerd.

Steam
Een van de hoogtepunten is Steam. Deze all-female coverband bestaat uit Katharina, Marloes, Renée, Liloe en Esmee. Verwacht van hen geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes, maar juist een stomend optreden. Deze meiden willen maar één ding: de tent omver blazen met retestrakke medleys, cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en stoute urbanglijers. Van ABBA tot Bon Jovi en van Whitney Houston naar Rage Against The Machine. Ze kunnen het allemaal. De grootste hits komen in een wervelende show voorbij, maar dan wel allemaal in een lekker rockrokje, voor nóg meer energie. Dat wil je niet missen!

Voorverkoop
Een kaartje voor vrijdag 27 maart kost 26 euro. Hetzelfde bedrag geldt voor zaterdag 28 maart. Wil je beide avonden gaan? Haal dan een combiticket voor 36 euro. Je kunt tickets bestellen op www.halfvastenfeesten.nl. Op die website vind je ook de voorverkoopadressen in de regio.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties