Zeeland

Start kaartverkoop pronkzitting Bij ons in Zélland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De kaartverkoop voor de Bij Ons in Zélland Pronkzittingen start zaterdag 6 januari. Een mooie avond vol humor, buuts, zang, dans, cabaret en veel lachen op de zaterdagen 20 en 27 januari. Met een mooi, vol en afwisselend programma maken De Smouskes er een leuke en gezellige avond van. Voor jong en oud.

Bekende namen zoals Ben van der Walle, Christ-Jan en Cindy als Stanley en Shanti, dorpspolitiek met De Klokkenuiders, Cor Verstegen in de ton en de Dames van de Raad. En bekend van afgelopen jaar: Jolande Cornelissen nú met Dietske Selten, en de 'ouderenact' van vorig jaar nu als De Spetters.
Dit jaar maken Auke, Jeske en Auke hun debuut en staat Maurice Danen voor het eerst in de ton. Aangevuld met de Elstars, de Haka-Raad, Dansduo, Dansgarde, Huppelsmouskes en de muzikale omlijsting van De Blaosbalken. De Presentatie is in handen van Anke en Marjon.

Smous van het Jaar
Tijdens de eerste Pronkzitting zal de Smous van het Jaar onthuld worden. Deze aansprekende titel met bijbehorende medaille wordt uitgereikt aan iemand die (in Zeeland) belangeloos veel werk verricht, maar veelal op de achtergrond blijft. Nominaties voor de Smous van het Jaar zijn in te dienen bij Peter Lukassen (Melkpad 107) of mail naar info@smouskes.nl

D'n Brouwer
De voorverkoop van kaarten à 11 euro per stuk voor de zaterdagzittingen vindt 6 januari plaats vanaf 11 uur bij Herberg D'n Brouwer. De deur is open vanaf 10 uur. Maximaal zes kaarten per persoon, op volgorde van binnenkomst. Daarna zijn de kaarten te koop bij Die Twee Kappers aan de Kerkstraat in Zeeland, of online te bestellen op www.smouskes.nl.

Pronkzitting 65+ op zondag
Op zondag 21 januari staat de zitting, speciaal voor de oudere jongeren (65+), op de agenda. Deze middag verwachten De Smouskes weer een volle zaal, dus kom op tijd. Kaarten voor deze zondag gaan niet in de voorverkoop, maar zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de zaal voor 7,50 euro. Vragen over de kaartverkoop? Mail naar info@smouskes.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties