Zeeland

Start bouw 8 levensloopbestendige woningen in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – In september van dit jaar start Reuvers Ontwikkeling & Bouw in samenwerking met Daverveld Woonprojecten met de bouw van acht levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen in plan Repelakker in Zeeland. Met de verkoop is in het eerste kwartaal van dit jaar gestart en inmiddels zijn zeven van de acht woningen verkocht.

“Het unieke van dit plan is dat de toekomstige bewoners vanaf de ontwerpfase hun inbreng hebben gehad in het ontwerp en de indeling van de woningen”, vertelt projectontwikkelaar en woonwensadviseur Erik Daverveld. “Vanaf het schetsontwerp zijn alle woonwensen geïnventariseerd en verwerkt. Dat heeft geresulteerd in een drietal varianten die binnen dezelfde vrij-op-naamprijs kunnen worden aangeboden.”

Ron Beerens, projectontwikkelaar bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw, vult aan dat er naast deze varianten ook nog vijftien opties zijn uitgewerkt waarmee kopers de woning naar wens uit kunnen breiden. Inmiddels zijn er dus al zeven stellen die uitkijken naar de realisatie van hun nieuwe huis waarin ze zorgeloos oud kunnen worden doordat onder andere slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond zijn gesitueerd.

Nog één woning beschikbaar
Er is momenteel nog één woning beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.woneninrepelakker.nl (woningtype Parelgras) of contact opnemen met Van der Krabben Makelaardij, 0413-257033, of Cheizoo Makelaardij, 0412-405179.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties