Zeeland

Herberg D'n Brouwer presenteert:

Speciaalbier van de maand: Donderhop Witbier

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Met maar liefst 300 speciaalbieren op voorraad is Herberg D’n Brouwer in Zeeland het walhalla voor de bierliefhebber. In de rubriek ‘Speciaalbier van de maand’ zetten we telkens één van de bijzondere speciaalbieren van D’n Brouwer in de spotlights. Voor augustus is dat Donderhop Witbier, een fris zomers biertje.

Donderhop Witbier is het ideale biertje als je tijdens de hete zomerdagen op zoek bent naar wat verkoeling. Het frisse bier bestaat voor helft uit tarwemout en voor de helft uit gerstemout. Het alcoholpercentage is 5,2 procent. Daarmee is het prima als verfrissing te drinken op het terras of in de kroeg.

Met Donderhop Witbier heeft D'n Brouwer een primeur. Het splinternieuwe biertje is pas net te krijgen. Nog bijna niemand heeft de kans gehad het te proeven. De Zeelandse horecazaak heeft het al op de tap zitten. Dus geef het eens een kans en laat jezelf verrassen door de verfrissende smaak.

Brouwerij: Steenbergen
Land: Nederland
Type: Witbier
Gebrouwen sinds: 2018
Alcoholpercentage: 5,2%
Drinktemperatuur: 4 tot 5 graden
Gisting: bovengistend
Kleur: wit/blond
Smaak: fris en fruitig met licht bittertje

Naast Donderhop Witbier kun je bij D'n Brouwer ook terecht voor een keur aan andere witbieren, zoals bijvoorbeeld Hoegaarden Wit en Schelde Witheer.

Herberg D'n Brouwer is gevestigd aan de Kerkstraat 62a in Zeeland. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.herbergdenbrouwer.nl. Reserveren kan via 0486-450886.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties