Zeeland

Smouskes bezoeken Zeelanders die opkikker kunnen gebruiken

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SMOUSENRIJK - Voor Zeelanders die een zonnestraaltje of opkikkertje kunnen gebruiken: de Smouskes komen graag een bezoekje brengen met een klein presentje. Op vrijdag 21 of zaterdag 22 februari. Ken je iemand? Geef die persoon dan op voor 12 februari. De Smouskes bezoeken aan huis, of waar mogelijk in een zorginstelling of ziekenhuis. Opgeven kan via www.smouskes.nl/zonnestraaltje/ 

De Smouskes bezoeken ook de jeugd van Zeeland. "Je moet er toch niet aan denken dat je door een ongelukje tijdens het sporten of gewoon door pech niet lekker mee kunt doen bij het Zèllandse carnaval. Toch zijn er elk jaar wel kinderen die dit overkomt. Mocht je zo’n kind bij je in je klas, sportteam of gewoon bij je in de straat kennen, laat de Smouskes dit dan even weten. Ze gaan hem of haar dan verrassen met iets leuks zodat zij toch ook wel een leuke carnaval beleven."

Pasgeboren Smouskes
Vorig jaar hebben de Zeelandse Jeugdhoogheden ook een paar pasgeboren Smouskes vereerd met een kraambezoek. "Is er bij jou in je straat pas een kindje geboren, of ben jij pas de trotse broer of zus van zo’n klein Smouske geworden, meld je broertje of zusje dan aan. En misschien krijgt hij of zij een bezoekje van onze Jeugdhoogheden."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?