Zeeland

Smouskes bereiden zich voor op pronkzittingen Bij ons in Zèlland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SMOUZENRIJK - De verkoop voor de pronkzittingen Bij Ons in Zèlland start zaterdag 11 januari. De voorstellingen vol humor, buuts, zang, dans, cabaret en veel lachen zijn zaterdag 1 en 8 februari. Met een afwisselend programma maken De Smouskes er met iedereen een leuke en gezellige avond van voor jong en oud.

Het belooft een topavond te worden in de grote zaal van De Heische Tip met artiesten als Ben van der Walle, oud-prins Cor Schel, Christ-Jan en Cindy, de Klokkenluiders, de groep van Hans Slok, de Dames van de Raad en Auke, Jetske en Auke als Jong Geleerd Oud Gedaan. De slagwerkgroep van Zeelandia staat dit jaar ook weer op de planken. De presentatie is dit jaar in handen van Dietske Selten en Jolande Cornelissen. Niemand minder dan Paul van Dongen komt zijn alom bekende zangkunsten laten horen. Uiteraard ontbreken hofkapel De Blaosbalken, de Huppelsmouskes, de dansgardes en het dansduo niet.

Kaartverkoop
De voorverkoop van kaarten (à 11 euro per stuk) vindt zaterdag 11 januari plaats vanaf 11 uur bij D'n Brouwer. De deur is open vanaf 10 uur. Je kunt maximaal zes kaarten per persoon krijgen. De verkoop is op volgorde van binnenkomst. Als na de eerste voorverkoop nog kaarten beschikbaar zijn dan kun je die verkrijgen  bij Die Twee Kappers of online op www.smouskes.nl. De afgelopen jaren waren beide avonden vrijwel geheel uitverkocht.

65+ op zondag
Zondag 2 februari staat de middagzitting op de agenda, speciaal voor de oudere jongeren (65+). Ook deze middag verwachten De Smouskes een volle zaal, dus kom op tijd. Kaarten hiervoor gaan niet in de voorverkoop, maar zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de zaal voor 7,50 euro per stuk.

Jeugdpronkzitting
Tot slot is er zondag 9 februari de jeugdpronkzitting met als thema Smouskes Got Talent. Trek je leukste kostuum aan en wie weet win jij de prijs van mooist verklede persoon. De zaal gaat om 13.30 uur open. De show start om 14 uur. Ouders en grootouders zijn van harte welkom. Jongeren tot en met 15 jaar mogen gratis naar binnen. Ben je ouder? Dan betaal je 4 euro. Meedoen kan ook nog steeds met dans, zang, playback, toneel of een ander tof idee. Aanmelden kan via jeugd@smouskes.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Digikrant







Ook hier adverteren?

Weer



Luister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?