Zeeland

Zaterdag 7 maart om 20.30 uur bij D'n Brouwer Zeeland

Slotconcert van Pleebek plees RK Veulpoepers BV (+VIDEO)

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Na twee jaar door het hele land (van Goes tot Meterik) rond-gepoept te hebben, is het laatste optreden van gelegenheidsformatie Pleebek in aantocht. Een laatste ode aan de meest anarchistische folkband van Nederland: RK Veulpoepers BV. Kom nog een keer een avondje meezingen en protesteren; tegen kernwapens, woningrecht, baas in eigen buik, ban de bom, bezuinigingen, oorlog, abortus en noem maar op. Zaterdag 7 maart bij D'n Brouwer in Zeeland.


Het repertoire van Pleebek bestaat uit bekende nummers van De Veulpoepers, zoals D'n Egelantier, Twee Emmertjes Water en Telegraaf Gelul. Ook minder bekende maar zeker zo mooie liedjes komen voorbij: De Boerebond, Goade mee en Brederood. Dit alles wordt aangevuld met enkele strijdnummers uit die tijd van artiesten als Armand, Bots en Fungus. De formatie bestaat uit muzikanten uit Grave, Reek, Schaijk en Boekel.

Komde gij meej-blèren of meej-poepuh? Zaterdag 7 maart in café D'n Brouwer aan de Kerkstraat 62 in Zeeland, aanvang rond 20.30 uur. Inmiddels is er ook een docu-film verschenen over De Veulpoepers, genaamd De Hippies Van Beek. Die draait momenteel her en der. Kijk voor meer informatie op http://www.vanoschfilms.nl/docs/veulpoepers/.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties