Zeeland

SJB Zeeland komt met openluchtbios voor jeugd

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Dit jaar geen Inkakamp voor de Zeelandse jeugd. Dat besluit nam Stichting Jeugdbelangen al in april na de coronauitbraak en alle daardoor opgelegde maatregelen. Een kampweek in de gebruikelijke opzet zat er niet in. Na de aangekondigde versoepelingen ziet SJB toch mogelijkheden om iets te organiseren: een openluchtbioscoop in het Inkabos voor de leerlingen van de huidige groepen 3 tot en met 8 van 't Oventje, De Wizzert en Vlasgaard.

Dit jaar geen Inkakamp, maar een openluchtbios. (foto: Landerd Fotografie)

Er worden op drie verschillende momenten films getoond. De oudste kinderen, uit groep 7 en 8, zijn vrijdag 14 augustus om 20.30 uur welkom voor een spannende film met aansluitend een Inka-party. Zaterdag 15 augustus is 's middags om 15 uur eerst de beurt aan groep 3 en 4 voor een korte film met aansluitend een leuke activiteit. Later op de dag, om 19 uur, zijn de leerlingen van groep 5 en 6 welkom in het Inkabos om samen met hun vrienden een film te kijken. De organisatie zorgt voor chips, popcorn en wat te drinken. Voel je vrij om zelf een kussentje en/of dekentje mee te nemen, zodat je helemaal ontspannen kunt genieten.

Kinderen kunnen zich aanmelden voor de openluchtbioscoop op www.sjbzeeland.nl. SJB Zeeland is blij dat ze ondanks alle maatregelen de kinderen dit jaar toch mogen verwelkomen in het Inkabos. Ouders mogen bij de activiteit niet aanwezig zijn. Het vriendelijke verzoek om zoveel mogelijk op de fiets naar het terrein te komen. Er wordt een speciale kiss-and-ridezone ingericht voor degenen die toch met de auto komen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties