Zeeland

SJB houdt Zellandse Jeugd Quiz 2.0: Crazy 88!

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Sinds 2016 organiseert SJB Zeeland jaarlijks de Zèllandse Jeugd Quiz. "Helaas kan de quiz in zijn gebruikelijke vorm geen doorgang vinden vanwege de huidige Corona-maatregelen", vertelt Jill Biemans namens SJB. "Afgelopen jaar zijn er al veel activiteiten voor de jeugd komen te vervallen, maar daar gaan we nu verandering in brengen. Op zaterdag 27 februari houden we namelijk een avond vol met leuke opdrachten en uitdagingen… in de vorm van een heuse Crazy 88."

Deze activiteit is bedoeld voor de kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool én jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Ook jongeren uit omliggende dorpen zijn welkom om deel te nemen. Jill: "Net als voorgaande jaren zijn er ook dit jaar weer vette prijzen te winnen!"

Hoe doe je mee? Je kunt je van 11 tot en met 26 februari samen met een vriend of vriendin opgeven via www.sjbzeeland.nl. Na opgave ontvang je verdere uitleg over deze activiteit. "Vanwege de huidige richtlijnen bestaan de groepjes uit twee personen. Houd je ook aan de overige richtlijnen, waaronder maximaal 1 persoon uitnodigen per dag, niet bij elkaar komen wanneer je klachten hebt en om 21 uur binnen zijn, wanneer de avondklok dan nog van kracht is."

Kijk voor meer informatie op www.sjbzeeland.nl of volg SJBzeeland op Facebook/Instagram.

|Doorsturen

Uw reactie