Zeeland

Pietenhuis later te bezoeken

Sinterklaas komt 14 november naar Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Sinterklaas arriveert zaterdag 13 november in Nederland en een dag later is de goedheiligman al in Zeeland te vinden. Dit jaar geen stoet. Het is de bedoeling dat iedereen om 13.45 uur verzamelt op het plein bij het gemeentehuis om Sint en Piet te verwelkomen. Daarna beginnen aparte programma's voor de peuters, kinderen uit groep 1-2-3, groep 4-5 en groep 6-7-8. Het doel is een leuke middag voor iedereen.

Zaterdag 20 en zaterdag 27 november zijn de kinderen van Zeeland weer welkom in het Pietenhuis. Na negen jaar overnacht te hebben in De Vlashoeve hebben de Pieten een nieuwe plek gevonden, middenin het dorp: het voormalige pand van Hap & Stap aan de Kerkstraat. Gezinnen zijn deze dagen welkom om een bezoekje te brengen aan het logeeradres van de Pieten. Je kunt een kijkje nemen in hun slaapkamer, maar ook in die van Sinterklaas, want ook die blijft wel eens logeren.
De Bakpiet heeft dit jaar een eigen bakkerij in het Pietenhuis en heeft zeker hulp nodig in deze drukke tijd. Ook de Inpakpiet heeft het druk en kan hulp gebruiken. Wanneer je hiermee klaar bent dan kan je met de Knutselpiet iets leuks maken. Om net als de Pieten lekker fit te blijven, kun je meedoen met de Pietengym. Vergeet ook zeker niet je adres even door te geven aan de Piet bij de grote landkaart. Tot slot is er gelegenheid om met je favoriete Piet op de foto te gaan.

Post
De Sint houdt heel erg van post. Daarom staat ook dit jaar weer een brievenbus bij het Pietenhuis.  Daar kun je tekeningen, brieven aan de Sint en verlanglijstjes doen, zodat deze een mooi plekje krijgen in het Pietenhuis.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties