Zeeland

Met live muziek van topcoverband Broadway

Singles Night Out in Ambianz Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Leuke singles, gezelligheid, muziek en entertainment, dat zijn de ingrediënten voor de Singles Night Out op zaterdag 29 april in event- & partycenter Ambianz in Zeeland. Tijdens de feesten zijn de afgelopen jaren al vele nieuwe liefdes en vriendschappen ontstaan.

Singles Night Out, dat sinds het voorjaar van 2014 enkele malen per jaar met groot succes wordt georganiseerd in Ambianz, is een initiatief van Relatieplanet. Relatieplanet is een van de bekendste datingsites van Nederland. Een site voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus.

Supergezellig
De Singles Night Out is een supergezellige avond met verschillende zalen, gratis speeddaten, entertainment en live muziek van topcoverband Broadway. Een avond met wel 500 singles die op zoek zijn naar contact. Op elk feest ontstaan er vele nieuwe liefdes en vriendschappen. Vooral singles in de leeftijd van dertig tot zestig jaar bezoeken het feest graag. Er is volop ruimte om te dansen en te borrelen, maar er zijn ook rustige plekjes om lekker te kletsen en te flirten.

Broadway
De lekkerste hits uit de seventies en eighties zorgen voor de perfecte sfeer tijdens de Singles Night Out. Dans op je favoriete muziek, zing mee met je lievelingsartiesten en waan je weer voor even in vervlogen tijden. Maar er is deze avond ook live muziek in Ambianz. De allround coverband Broadway neemt je mee door alle decennia van de popgeschiedenis. Inmiddels staat deze band al 17 jaar onafgebroken op het podium. In deze periode hebben ze bijna alle podia van Nederland op hun grondvesten laten schudden. De zeskoppige band heeft een uitgebreid repertoire: van de nieuwste en actuele hits tot de klassiekers van toen, Broadway speelt ze allemaal en maakt er een geweldig feestje van.

Speeddaten
In een uur tijd tien leuke mannen of vrouwen leren kennen? Doe dan mee aan het speeddaten. Na afloop worden in de speeddate-zaal de 'matches' bekendgemaakt, zodat je meteen nader kennis kan maken tijdens het feest. Meld je nu alvast aan via www.ambianz.nl, want het speeddaten is erg populair en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Tickets
Tickets voor Singles Night Out, op 29 april van 21 tot 02 uur, zijn in de voorverkoop voor 15 euro verkrijgbaar via www.ambianz.nl. Aan de deur kost een entreekaart 17,50.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties