Zeeland

Schuttersfestijn Sint Jacobus Gilde Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het Sint Jacobus Gilde houdt dit jaar voor de twintigste keer het schuttersfestijn voor alle buurtschappen uit Zeeland. Maar ook aan vrienden- en familieteams wordt gelegenheid geboden deel te nemen. Het schuttersfestijn wordt gehouden op zondag 1 september vanaf 13.30 uur op het schietterrein van het gilde aan de Brand 29 in Zeeland.

De teams strijden op drie onderdelen: de klosjes, de kleppen en de vogel. Voor aanvang krijgt elk team de benodigde uitleg, dus ervaring is niet vereist. De leiding van de middag is in handen van de schutters van het gilde, zodat de veiligheid is gewaarborgd. Per buurtschap kunnen meerdere teams worden opgegeven van 4 personen van 16 jaar of ouder. Kosten zijn 8 euro per team.

Opgeven van teams kan tot donderdag 29 augustus bij Thijs Bongers, Vezelstraat 6 Zeeland of Jan Bergmans, Middelveld 2 Zeeland of via info@stjacobusgilde.nl. Vermeld de namen, adressen, geboortedata en identificatienummers (paspoort/rijbewijs) van de deelnemers per team en sluit per team 8 euro bij. Bij opgave via e-mail kan op de dag zelf worden betaald.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties