Zeeland

Schoolplein Morgenzon Zeeland krijgt meer kleur

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De speelplaats van basisschool Vlasgaard in Zeeland is onlangs opgefleurd met zogeheten pleinstickers. Er is een weg aangelegd rond de zandbak van de onderbouw, compleet met zebrapad, stopbord en parkeervakken. Er worden volop rondjes gereden met de fietsjes en karren. De kleurige hinkelbaan is een gouwe ouwe, aan de achterkant van de school. En er is een atletiekbaan ingetekend, daar kunnen de energieksten hun energie kwijt. Voor bovenbouwleerlingen is er op het schoolplein een kleurig speelveld aangebracht. Daarop kunnen ze het Koningsspel spelen.

De speelplaats is in gebruik voor alle kinderen van De Morgenzon. De pleinstickers zijn betaald vanuit de vergoeding die de ouders van de Medezeggenschapsraad Vlasgaard krijgen. Zij besteden dit elk jaar aan de kinderen van de school; soms met een hele dag muziek of theater en dit jaar dus met een wel heel dankbare bestemming: nog meer speelplezier voor alle leerlingen de komende jaren.

|Doorsturen

Frank van Dorst

2018-04-10 12:54:05

Mooi en jammer. Jullie lopen erg achter met plannen realiseren! Groene schoolpleinen zijn de toekomst en te maken met extra subsidie van de provincie (Prins Bernardfonds): https://www.brabant.nl/actueel/nieuws/2018/januari/brabantse-schoolpleinen-gaan-groen-kleuren.aspx

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties