Zeeland

Informatiebijeenkomst op 19 juni

'Samen stap dichterbij nieuw dorpshuis met sporthal in Zeeland'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op woensdag 19 juni om 19.30 uur vindt bij kindcentrum De Morgenzon een informatiebijeenkomst plaats over het nieuw te bouwen dorpshuis met sporthal in Zeeland.

"Het dorpshuis Zeeland moet een plek worden van, voor en door Zeelanders", vertelt Helène Geerts, namens het Bestuur Dorpshuis Zeeland. "Een uitnodigende plek in het hart van Zeeland met de uitstraling die daarbij past en een geïntegreerde sporthal. We komen steeds dichter bij concrete vertaling van het toekomstige dorpshuis. De belangrijke stappen die we de afgelopen tijd hebben gezet, delen we op 19 juni graag met alle betrokkenen."

Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer de ruimtelijke vertaling vanuit het programma van eisen toegelicht. "Ook hebben we keuzes gemaakt over de wijze waarop we het gebouw willen invullen, beheren en exploiteren. Wij zetten ons nog steeds in om in Zeeland een prachtige plek te creëren waar iedereen elkaar kan ontmoeten. Ideeën en draagvlak hebben we daarbij nog steeds nodig. We willen aan de Zeelandse gemeenschap laten zien dat we samen tot veel in staat zijn."

De bijeenkomst is voor alle (potentiële) gebruikers van het toekomstige dorpshuis en sporthal.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties