Zeeland

D’n Brouwer presenteert:

Rocknight met Fatburger en Neil Young-tribute

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Liefhebbers van rockmuziek kunnen deze maand hun hart ophalen in Herberg D’n Brouwer met twee spetterende live-optredens. Tijdens de rocknight op Koningsnacht 26 april beklimt rockcoverband Fatburger het podium en op zaterdag 28 april trakteert Neil Young-tribute Stardusters de bezoekers van het Zeelandse café op de ene na de andere klassieker van de legendarische zanger uit Canada. Keep on rockin’ in the free world!

Stardusters.

Fatburger is een vette alternatieve rockcoverband. Met meer dan 25 jaar ervaring maken deze podiumbeesten de diverse podia in de regio en ver daarbuiten onveilig met hun smeuïge cocktail van oude en nieuwe rockklassiekers. Jonge en oude songs worden de 'Fatburger Way' voorzien van een vet, maar o zo verslavend sausje.
Rocknight met Fatburger, donderdag 26 april 20.30-02 uur. Entree gratis.

Stardusters
The Stardusters, een band met muzikanten uit Helmond en Eindhoven, brengt in een wervelende show in D’n Brouwer een tribute aan hun held Neil Young. Met meerstemmige zang en vlammende gitaarsolo’s brengen ze de muziek van de Canadese grootheid tot leven. Van subtiel akoestisch tot ronkend hard, altijd met respect voor de meester zelf. Hun gezamenlijke liefde voor Neil Youngs muziek maakt hen Stardusters.
The Stardusters, een ‘uit de hand gelopen hobby’ zoals ze het zelf omschrijven, bestaat uit Richard Plukker, Geert Leenders, Gijs van den Broek, Ernst le Cocq d’Armandville, Mark ‘Trash’ Kuypers en Udo Holtappels. De band trakteert de bezoekers van D’n Brouwer op een drie uur durend eerbetoon aan Neil Young. Stardusters speelt al ruim tien jaar de muziek van de inmiddels 72-jarige singer-songwriter uit Toronto.

‘Energie’
“Eenvoud, passie en kracht maken zijn muziek”, legt gitarist Geert Leenders uit in een interview met het Eindhovens Dagblad. „Die man heeft er een kunst van gemaakt om zes akkoorden te verwerken in minutenlange nummers.” “In die nummers komt een bepaalde energie vrij”, vult toetsenist Udo Holtappels aan. “Door de opbouw, de lagen, de dynamiek. Dat ontstaat alleen bij een optreden. Dan zit er spanning op, het publiek reageert, dan is er energie.”
Neil Young-tribute Stardusters, zaterdag 28 april 20.30-02 uur in D’n Brouwer. Tickets kosten in de voorverkoop 7,50 en aan de deur een tientje. www.herbergdenbrouwer.nl

 

Fatburger.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties