Zeeland

Raf (3) en zijn gezin uit Zeeland beleven Opkikkerdag vol verrassingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND/ZEEWOLDE - Zaterdag 15 juni stond voor Raf (3) en zijn gezin uit Zeeland een bijzondere dag op de planning: een Opkikkerdag in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Een dag vol verrassingen met als doel om even alle zorgen te vergeten en met het gezin volop te genieten. Raf is namelijk ziek. Dit heeft een grote impact op zijn leven, maar ook op dat van zijn ouders en broertje Jens (7). Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelde. Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding werd het een dag om niet snel te vergeten. (foto’s: Albert Jan Bor)

Het Zeelandse gezin begint de Opkikkerdag met het koken van een lekker gerecht. Hier kan Raf zijn geluk niet op, hij wilt namelijk kok worden. Daarna wordt er een brandje gesignaleerd op het park en de brandweerlieden kunnen wel wat hulp gebruiken. Gelukkig schiet het gezin samen te hulp en is de brand snel meester. Na de lunch is het tijd voor wat extra spanning in de vorm van een helikoptervlucht. Hierna mogen ze mee voor een ritje in een grote truck en als blijvende herinnering wordt het gezin vastgelegd op de gevoelige plaat tijdens een professionele fotoshoot. Als allerlaatste volgt nog een uitgebreid dinerbuffet en een optreden. Het is een fantastische dag!


Stichting Opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben. Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties