Zeeland

Voorstelling nog te zien op 19 en 20 oktober

Publiek geniet met volle teugen van ‘Malle Fratsen' in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De première van ‘Malle Fratsen!’ op 12 oktober en de tweede voorstelling op 13 oktober waren een groot feest. Het publiek genoot met volle teugen van de zeskoppige cast van de Zeelandse toneelvereniging Excelsior die de sterren van de hemel speelde. (foto: I. van Dommelen)

Een greep uit de reacties: "Wat een acteurs! Wat waren jullie goed. Complimenten. Ik heb een fantastische avond gehad en genoten van jullie geweldige talent. Het was super!" En: "Het is een hilarisch stuk, tranen en buikpijn van het lachen gehad. Het is gewoon heerlijk ontspannend om gewoon een avond ongedeerd te kunnen lachen, om droge, slappe humor."

De hilarische voorstelling ‘Malle Fratsen!’ gaat over Jaap Geertsema. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij leeft als een (verwaarloosde) vrijgezel. Als hij op een ochtend, met een flinke kater, wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd. Als er die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en dan ook nog zijn bemoeizuchtige zus langs komt, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap blijven genieten van het vrijgezellen bestaan, of moet hij net als tijdens zijn huwelijk, luisteren naar de vrouw(en)?

Excelsior speelt de voorstelling nog tweemaal op 19 en 20 oktober in zaal De Heische Tip, aanvang 20 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Jumbo Eijsermans, Tonny Willemsen en online bij www.excelsiorzeeland.nl voor 10 euro. Aan de zaal kost een kaartje 12,50.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties