Zeeland

D'n Brouwer start met Brouwers Biergenieters

Proef zes nieuwe speciaalbieren in het assortiment

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Met maar liefst 300 speciaalbieren op voorraad is Herberg D'n Brouwer in Zeeland het walhalla voor de bierliefhebber. Met ingang van februari vindt elke vierde vrijdag van de maand Brouwers Biergenieters plaats. Een avond waarop je zes heerlijke bieren kunt proeven vergezeld door een bijpassend borrelplankje. De eerste avond staan de bieren van Kerel centraal.

Tijdens Brouwers Biergenieters proef je speciaalbieren uit het assortiment van D'n Brouwer. Die avonden worden ze voor het eerst geschonken. Telkens wordt via social media en in de kroeg bekendgemaakt om welke bieren het gaat. Voor deelname kun je een stempelkaart kopen. Op deze kaarten zit een korting die alleen op deze avonden geldig is. De stempelkaart is na de geplande avonden ook op andere data te verkrijgen. Dan betaal je het reguliere tarief. Voor trouwe bezoekers geldt er tevens een spaaractie. Lever aan het einde van de avond je stempelkaart in aan de bar. Mocht je op negen van de elf avonden aanwezig zijn dan ontvang je een grote fles speciaalbier gratis.

Eigenzinnige creaties
Vrijdag 22 februari is de eerste Brouwers Biergenieters met de producten van Kerel. De roots hiervan liggen in het Vlaamse Tielrode, waar het bier vanaf 1908 werd gebrouwen door de familie Verbeeck-Back. Een populair streekbier van weleer, dat na het overlijden van brouwer Jules Verbeeck mee onder de zoden verdween. Kerel is een iconisch biermerk. De bieren zijn stuk voor stuk eigenzinnige creaties. Het gamma bestaat uit een India Pale Ale, Dark IPA, Grapefruit IPA, Bière de Garde, Saison, Stout, Pink Imperial en een Strong Ale.
Iedereen is welkom om te komen proeven. Als je wil deelnemen kun je voor deze avond een stempelkaart à 15 euro kopen. Daarvoor krijg je zes keer een proefglas met speciaalbier en een borrelplankje. Het reguliere tarief is 17,50 euro.

Herberg D'n Brouwer is gevestigd aan de Kerkstraat 62a in Zeeland. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.herbergdenbrouwer.nl. Reserveren kan via 0486-450886.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties