Zeeland

Hilarische klucht nog te zien op 18 en 19 oktober

Première nieuwe voorstelling Excelsior Zeeland groot feest

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Toneelvereniging Excelsior uit Zeeland bracht vrijdag 11 oktober hun nieuwe voorstelling 'Actie op de redactie' voor het eerst op de planken. De première van deze hilarische klucht werd een groot feest met 150 bezoekers in de zaal. De reacties na afloop waren zeer positief. Daardoor waren de spelers in een uitgelaten stemming. Het geeft hen een extra boost om de volgende uitvoeringen met minimaal net zoveel plezier en enthousiasme te brengen.

De dolkomische voorstelling 'Actie op de redactie' gaat over het reilen en zeilen van de makers van het magazine 'Wie kent wie'. Elke dag zijn ze op zoek naar een grote scoop om hun (slechtlopende) blad te kunnen vullen. Wanneer er een moord wordt gepleegd op de redactie is daar de plotselinge stijging van de verkoop. Dit lijdt tot een aantal onvoorziene situaties en de onderste steen moet boven komen. Hoe gaat dit aflopen?

Excelsior speelt de voorstelling nog op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in zaal De Heische Tip, aanvang 20 uur. Kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Jumbo Eijsermans of online te reserveren via www.excelsiorzeeland.nl voor 10 euro. Aan de zaal betaalt men 12,50 euro.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties