Zeeland

Herberg D’n Brouwer presenteert: Baby Blue Unplugged

Populairste partyband van Nederland komt naar Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Tijdens de prestigieuze Party Awards sleepte Baby Blue onlangs voor de tweede keer in drie jaar tijd de titel van ‘Populairste partyband van Nederland’ in de wacht. Op zaterdagavond 9 februari geeft de Schijndelse vijfmansformatie een ‘unplugged’ optreden in herberg D’n Brouwer in Zeeland.

Sinds de start van de band heeft Baby Blue in een razend tempo Nederland veroverd. Van kroegen tot enorme feesttenten en van supportshows voor De Dijk, BZB en Golden Earring tot grote festivals als Paaspop, 7th Sunday, de Zwarte Cross, FestyLand en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Baby Blue kwam, zag en overwon!

Energie
Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest.

Voor jong en oud
Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke ervaring. De band heeft een breed en zeer toegankelijke muziekrepertoire: pop, rock-‘n’-roll, Nederlandstalige krakers en zelfs een foute zomerhit, alles vliegt het publiek om de oren. Luidkeels meezingen, dansen en springen, Baby Blue bouwt gegarandeerd een feestje.

Tickets
Baby Blue Unplugged in herberg D’n Brouwer begint zaterdag 9 februari om 20.30 uur. Tickets à 15 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in het café aan de Kerkstraat 62 in Zeeland. Wacht niet te lang met bestellen van kaarten. “De voorverkoop loopt als een speer”, laat Rob Neijts van D’n Brouwer weten. “Meer dan de helft van de tickets zijn we al kwijt.”

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties