Zeeland

Piets Challenge 'Ollie Bolle Dagen'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Tijdens de koude dagen tussen kerst en oud & nieuw wordt Zeeland verwarmd door de ‘Olliebollekroam’ van Piets Challenge, met medewerking van burgemeester Marnix Bakermans.

De verkoop van oliebollen heeft als doel geld in te zamelen voor de Samenloop voor Hoop Zeeland (23 en 24 juni 2018) en voor de Alpe d’HuZes (7 juni 2018). Beide evenementen steunen KWF Kankerbestrijding.

De ‘Olliebollekroam’ staat midden in het dorp, op het kerkplein bij de kerstboom. Van 27 december tot en met oudjaarsdag. Er is een bestel- en bezorgservice in Zeeland gedurende alle dagen. Bel hiervoor naar 06-55999335. Tijdens de Zellandse Quiz worden bitterballen verkocht voor het goede doel. Deze worden desgewenst thuisbezorgd.
Op zaterdag 30 december is er een Olliebollewinterwandeling. Start is om 13 uur; inschrijfgeld bedraagt 7,50 per persoon. Na afloop is er warme chocomel en glühwein.

U kunt uw bestelling nu al doorgeven. Bel naar 06-55999335 of mail naar pietschallenge@gmail.com. Niet in de gelegenheid om naar de Olliebollekraam te komen of een bestelling te doen, maar toch het initiatief (en daarmee het KWF) steunen? Doneer dan rechtstreeks op het rekeningnummer NL50 RABO 0302 0925 60 t.n.v. Stichting Piets Challenge. Onder vermelding van ‘Olliebollekraam’.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties