Zeeland

Themamiddag Zorgcoöperatie Zeeland over woonwensen

Past je huis nog bij je leeftijd?

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op sommige momenten in het leven sta je stil bij je woonwensen en of je huidige woning hier nog wel op aansluit. Bijvoorbeeld als je gaat samenwonen/trouwen, als er kinderen komen of als de kinderen weer uitvliegen, en als je zelf ouder wordt. Voor deze laatste categorie houdt Zorgcoöperatie Zeeland in samenwerking met Zorg Verandert woensdag 20 juni een kosteloze themamiddag: wonen nu en straks.

Vragen die opkomen zijn onder meer: woon ik nog tevreden, wil ik wat aanpassen, verhuizen of hier blijven wonen? En wat betekent dit als ik (in de toekomst) zorg nodig heb? Ga ik dichter bij mijn kinderen wonen, pas ik een en ander aan of houd ik het bij het oude? De themamiddag is speciaal voor mensen die graag eens zien welke mogelijkheden er zijn. Organisatie en deelnemers gaan met elkaar in gesprek. Dit leidt tot meer bewustzijn over de eigen situatie en geeft hierdoor ook meer zicht in de eigen behoeften. Samen wordt nagedacht over mogelijkheden en oplossingen.

Wil je ook meepraten? Dan ben je woensdag 20 juni van harte welkom in D'n Inloop aan de Franciscushof 1. Dit geldt ook voor mensen buiten Zeeland. De koffie staat vanaf 13 uur klaar. De bijeenkomst start om 13.30 uur en neemt ongeveer twee uur in beslag. Vooraf aanmelden is gewenst en kan bij gespreksleider Moniek Lommen via info@samenmetinformelezorg.nl of wijkverpleegkundige Helma Vermeer via helmavermeer@zorgcooperatiezeeland.nl. Ook voor andere vragen kun je bij hen terecht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties