Zeeland

Pannekoekenbakkercross in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In de bossen tegenover de Pannekoekenbakker in Zeeland houdt
atletiekvereniging De Keien op zondag 2 februari de Pannekoekenbakkercross. Het is de derde en tevens langste cross in de serie van vier Keiencrossen in de
wintermaanden.

Deelnemers worden getrakteerd op een uitdagend en afwisselend onverhard parcours met een aantal pittige heuveltjes. De Pannekoekenbakkercross begint om 10 uur met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B en senioren gaat om 10.45 uur van start. De recreanten starten ook om 10.45 uur en kunnen 1 ronde (1.670 meter) tot maximaal 6 ronden (10.020 meter) afleggen en hebben de mogelijkheid om na iedere ronde te finishen.

Iedereen die van hardlopen houdt kan zondag deelnemen aan de Pannekoekenbakkercross. Inschrijven is mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. Kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon. Deelnemers aan de cross kunnen parkeren op het terrein van de Pannekoekenbakker aan de Udenseweg 31 in Zeeland, een paar honderd meter van de start.

Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties