Zeeland

Vestiging in Zeeland en Uden

Opening Praktijk Alles Kids voor kinderfysiotherapie en beweegplezier

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op vrijdag 27 september van 16 tot 18.30 uur is iedereen welkom
bij Praktijk Alles Kids aan de Kerkstraat 25 in Zeeland. Eefje Schalken en Moniek van Hurne hebben al heel lang een droom om een praktijk voor kinderen te starten, waar naast de kinderfysiotherapie alle kinderen welkom zijn voor beweegplezier. Ze hebben als missie: iedereen plezier in bewegen te geven, liefst zo jong mogelijk.

Tegenwoordig bewegen kinderen steeds minder, wat grote gevolgen heeft voor onder andere de motorische ontwikkeling. Ze hopen met het speciaal opgestelde programma ‘Zorg voor beweegplezier’ kinderen al op jonge leeftijd plezier in bewegen te geven om zo een goede basis mee te geven voor de verdere ontwikkeling. Eefje en Moniek: "Uit onderzoek komt naar voren dat kinderen gezonder en gelukkiger zijn als ze voldoende bewegen en plezier hebben in bewegen. Dit is niet alleen goed voor de motorische ontwikkeling, maar ook voor de hersenontwikkeling, taalontwikkeling en sociaal emotionele ontwikkeling. Ze zitten lekkerder in hun vel en krijgen zelfvertrouwen. Fysieke activiteit verbetert de concentratie en deze kinderen presteren beter op school. Dat gunnen we ons kind toch allemaal?"

Beweegpleziergroepen
“Als moeders hebben we zelf ook gemerkt dat het door het drukke leven niet altijd lukt om stil te staan bij alle ontwikkelingen van je kind. Daarom geven wij beweegpleziergroepen, Sherborne en peutergym om speelplezier te hebben samen met je kind. Echte quality-time! In de hele maand oktober en november zijn er gratis proeflessen, schrijf je dus snel in!”

Daarnaast hebben Eefje en Moniek al ruim 10 jaar ervaring en passie voor het beroep als kinderfysiotherapeut. Ze zijn een gespecialiseerde kinderfysiotherapiepraktijk en behandelen daarom alléén kinderen om zo de beste zorg te kunnen bieden. De hulpvragen kunnen uiteenlopen van baby’s met voorkeurshouding, schrijfproblemen, problemen met de prikkelverwerking, sportblessures of houdingsproblemen. “Wij kijken graag samen met de ouders wat we voor het kind kunnen betekenen om ervoor te zorgen dat het kind weer met plezier kan bewegen, zonder belemmeringen.”

Basisverzekering
De eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie worden vergoed vanuit de basisverzekering, geven Eefje en Moniek aan. "Je kunt daarom direct bij ons terecht, zonder tussenkomst of verwijzing van de arts."

Voor meer informatie of aanmelding: www.praktijk-alleskids.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties