Zeeland

Open Manegedag op Ruitersportcentrum De Drie Linden in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op RSC De Drie Linden aan de Zevenhuis 32 in Zeeland. Op zaterdag 15 september van 13 tot 17 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma. Zo kunnen kids na aanmelding een proefles volgen op de pony of kom gezellig kijken naar de dressuur- en springclinic. Aanmelden voor een proefles kan via de website van Sjors Sportief.

RSC De Drie Linden is een 4-sterren manege gevestigd in Zeeland (Noord-Brabant) en biedt met plezier manegelessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. Met de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties