Zeeland

Acties alléén geldig op tweede paasdag

Open Dag bij Van Vliet Kunststoffen in Zeeland

Door De redactie van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Voor kunststof kozijnen moet men bij Van Vliet Kunststoffen zijn. Maar óók voor terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, Velux dakvensters, zonwering, insectenwering, rolluiken, dakkapellen, rolgordijnen, lichtstraten, serres en sectionaal deuren, is men bij het Zeelandse bedrijf aan het juiste adres.

Op tweede paasdag opent Van Vliet Kunststoffen haar showroom van ruim honderd vierkante meter. Alle producten zijn daar te zien. Zoals terrasoverkappingen afsluitbaar met een glazen schuifwand, zonwering, dakkapellen en nog veel meer uit het uitgebreide assortiment, naast de kunststof kozijnen. 

Kozijnen
Van Vliet Kunststoffen voert twee types kunststof kozijnen: Veka en Aluplast. Voor iedere wens is er wel een kozijn te vinden, eventueel voorzien van op maat gemaakte rolgordijnen. Als de kozijnen voorzien worden van een houtnerfstructuur en een rechte lasverbinding zijn deze bijna niet meer te onderscheiden van een houten kozijn. Alle kozijnen kunnen worden voorzien van op maat gemaakte insectenwering, zodat je kunt ventileren zonder dat het ongedierte binnen komt.

Zonwering
Ook op het gebied van de zonwering heeft Van Vliet Kunststoffen een uitgebreide collectie. Onder meer zonwering voor over of onder je veranda. Of een solid screen voorzien van een ritstechniek waar de zijkanten tijdelijk stormvast mee afgesloten kunnen worden. De veranda en serres zijn van het merk Skylux. Deze kunnen voorzien worden van polycarbonaat platen of glas. Vakkundig geplaatst door de monteurs van Van Vliet Kunststoffen of een zelfbouwsysteem voor de handige doe-het-zelver.
Alle elektrische producten van van Vliet worden voorzien van Somfy motoren. Het bewijs van vakmanschap is het A-dealerschap voor dit merk. Van Vliet Kunststoffen is op de hoogte van de nieuwste trends en voor advies ben je hier aan het juiste adres.

Meerdere acties
Op bijna het hele assortiment gelden op tweede paasdag geweldige acties. Bijvoorbeeld bij aankoop van kunststof kozijnen kan men kosteloos kiezen voor een rechte-lasverbinding. Ook korting op HR+++ beglazing staat op de actielijst. Daarnaast tien procent korting op de collectie zonwering en rolluiken. Bekijk de advertentie, elders in deze krant, voor meer acties. Indien er plannen zijn voor bouwen, verbouwen, renoveren of verfraaien van de woning dan is een bezoekje tijdens tweede paasdag zeker een aanrader. Je bent maandag 2 april welkom tussen 10 en 16 uur. De koffie staat klaar. Van Vliet Kunststoffen is te vinden aan de Kerkstraat 65a in Zeeland. Meer informatie via 0486-453778 of op www.vanvlietzeeland.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties