Zeeland

Tijd voor het najaar, tijd om lekker te tafelen

Op Culinair avontuur bij De Pastorie in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Nu de donkere dagen er al weer aankomen is het tijd om de kachel op te stoken en de kaarsjes weer op tafel te zetten. Iets wat ze bij De Pastorie in Zeeland maar al te goed weten. Tijd voor nieuwe gerechten en nieuwe ideeën. Natuurlijk mag het wild niet ontbreken in deze tijd en durft u het aan om de 'Culinaire rondreis' te bestellen tijdens Halloween…?

Gevulde pompoen met paarse bloemkool en een 'Chocoladegraf'.

Lekker tafelen is het oude avondje uit in een nieuw jasje. Een avondje tafelen is het nieuwe genieten, hier speelt De Pastorie perfect op in door te blijven verbazen met de Culinaire rondreis. Zes gangen genieten voor een betaalbare prijs met gerechten die je zelf niet snel zou bedenken. De reacties zijn fantastisch en het grootste compliment is nog wel van mensen die vaker zijn geweest. “We hebben al vier keer de rondreis geprobeerd en het is elke keer een schot in de roos. En het leukste is nog wel dat we nog nooit hetzelfde gerecht gekregen hebben”, reageren verschillende enthousiaste gasten. "En daarnaast nog een goed advies met een bijpassende wijn en de avond is compleet."

Halloween
Tijdens Halloween doen ze er bij De Pastorie nog een schepje bovenop. Uitdagende gerechten met een knipoog naar het Halloweenfeest. Ook mag het Wild niet ontbreken tijdens de eerste weken van november. "Hartstikke leuk om op een thema in te kunnen spelen met culinaire mogelijkheden", zegt Arjan Suijs van De Pastorie.
De Culinaire rondreis met het thema Halloween is van 23 tot en met 31 oktober te betsellen bij De Pastorie en de Wildrondreis van 1 tot en met 10 november.

Nieuwe ontwikkelingen
Nieuwe ontwikkelingen zijn er natuurlijk ook. Zo zijn de lunch- en dinerkaart vernieuwd en bestellen verschillende bedrijven al broodjes voor op de zaak. Ook voor familiediners is De Pastorie uiterst geschikt met je eigen ruimte. En de fiets kan tegenwoordig gewoon binnen de poort staan en, indien electrisch, opgeladen worden. Ook voor Kerst zijn de eerste boekingen al binnen, dus wees er snel bij.

Verras jezelf en trakteer jezelf op een bezoek aan De Pastorie, gelegen aan de Kerkstraat 51 in Zeeland. Meer info: www.depastoriezeeland.nl.  

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties