Zeeland

Online inschrijving open voor Zeelandse Avond4daagse

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De jaarlijkse Avond4daagse in Zeeland vindt plaats van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni. Iedereen kan mee lopen: individueel of in groepsverband. Elke dag zijn er routes uitgezet in Zeeland en omgeving van vijf, tien en vijftien kilometer. Het is een mooie voorbereiding op de SamenLoop voor Hoop in het weekend van 23 en 24 juni. Of wanneer je aan het trainen bent voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Je kunt je nu al online inschrijven op www.avond4daagsezeeland.nl. Bij de start ligt de ingevulde wandelkaart dan op de Vlashoeve klaar. Dit geldt ook voor groepen. De vierde dag is zoals andere jaren een feestelijke gebeurtenis. De laatste meters naar de finish worden begeleid door gezellige muziek van de DJ en de Zeelandse harmonie. Vanaf 19.30 uur worden de wandelaars op de Damaststraat binnengehaald. De medailles worden uitgereikt bij De Vlashoeve, waar ook de prijsuitreiking voor de groepen plaatsvindt.

Gewoon inschrijven kan natuurlijk ook nog op dinsdag 29 mei bij start- en finishplaats De Vlashoeve aan de Puttelaar in Zeeland. De wandelaars voor vijftien kilometer kunnen vanaf 17.45 uur inschrijven, waarna er tot 18 uur gestart kan worden. Het inschrijven voor de tien kilometer is vanaf 17.45 uur en de vijf kilometer vanaf 18 uur. De starttijden zijn respectievelijk 18.15 en 18.30 uur. Kijk voor meer info op www.avond4daagsezeeland.nl of bel naar 06-13790226.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties