Zeeland

10.000 oliebollen verkocht

Ollie Bolle Dagen team Piets Challenge daverend succes

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Maar liefst 525 kilo meel, 5 kilo gist, zo’n 8 kilo suiker en 2,5 kilo zout, 472 liter water, 60 bussen poedersuiker, 65 kilo gas en 180 liter olie was er nodig om de 10.000 oliebollen te bakken! En dankzij sponsors en mensen die belangeloos hun medewerking gaven, gaat echt iedere euro naar het KWF kankerbestrijding. "De Ollie Bolle Dagen van team Piets Challenge waren daarmee een daverend succes", laat Angelique Verstraten weten namens de organisatie.

Burgemeester Marnix Bakermans in de oliebollenkraam.

"Onze grootste dank gaat echter uit naar alle mensen uit Zeeland en omgeving die bij onze kraam zijn geweest om de oliebollen te kopen", gaat Angelique verder. "We hadden zelfs een paar vaste klanten. Een enkeling hoefde geen oliebol, maar steunde onze actie met een donatie. Hartverwarmend! Speciaal dank ook aan de wandelaars van de Olliebollewinterwandeling. Zij lieten zich het broodje rookworst en de glühwein na afloop goed smaken. En natuurlijk ook veel dank aan de organisatie en de teams van de Zellandse Quiz, er zijn vele bitterballen besteld en gegeten."

Wie niet in de gelegenheid was om naar de oliebollenkraam te komen, kan nog een bedrag doneren op rekeningnummer NL50 RABO 0302 0925 60 t.n.v. Stichting Piets Challenge. Onder vermelding van ‘Olliebollekraam’.

Op 7 juni gaat team Piets Challenge de berg op in de strijd tegen kanker. Een paar weken later, op 23 en 24 juni, hoopt het team u te ontmoeten tijdens de Samenloop voor Hoop in Zeeland.

Een drukte van belang bij de kraam.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties