Zeeland

Oldtimer voorjaarsrit van Klassiek Mechaniek Zeeland op zondag 28 april

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ) is helemaal klaar voor het nieuwe oldtimerseizoen. De voorjaarsrit staat voor de deur: zondag 28 april. Als het goed is, heeft iedere oldtimerbezitter inmiddels zijn of haar kostbare bezit alweer gepoetst en zo nodig in de winterperiode eventuele reparaties verricht. Alle reden om van de eerste lentedagen te genieten en om de geliefde oldtimer of exclusieve auto weer eens uit te laten. De rit is circa honderd kilometer lang, door het Land van Maas en Waal en een gedeelte van Brabant.

De voorjaarsrit van KMZ gaat van start in het Gelderse Hernen bij ontmoetingscentrum De Mijlpaal aan het Tunnelpad 3. Inschrijven kan zondag 28 april van 10 tot 11 uur. De start is rond 11.15 uur. Tot die tijd zijn de oldtimers te bewonderen op het grote parkeerterrein. Halverwege de route bestaat de mogelijkheid om een Pop-Up Oldtimer Store te bezoeken, waar ongeveer 150 prachtige oldtimers te koop staan, of ter bezichtiging.
Afhankelijk van de weersomstandigheden, worden honderd oldtimers, luxe of exclusieve auto's en vrachtauto's verwacht, om van start te gaan. De route voert de deelnemers zoveel mogelijk over rustieke landelijke binnenwegen, dorpen en dijken van de rivieren de Maas en de Waal, naar het eindpunt in Zeeland, bij zalencentrum Het Witte Huis.

Deelname voor leden van KMZ is gratis. Ook niet-leden met een oldtimer kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12, euro per auto gevraagd, exclusief de kostprijs van 3 euro voor een optioneel rallybord. Iedere deelnemer ontvangt twee consumptiebonnen, een routebeschrijving en KMZ-leden een gratis rallybordje, wat ook dit jaar weer voor alle KMZ-ritten gebruikt kan worden. Voor contact of meer informatie zie: www.k-m-z.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties