Zeeland

Oldtimer-najaarsrit Klassiek Mechaniek Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Oldtimervriendenclub Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ) houdt zondag 1 september de Najaarsrit. Een mooie kans om er samen met de oldtimer op uit te trekken en te genieten van een prachtige toertocht door Brabant.

Inschrijven kan van 10 tot 11.15 uur bij Landgoed De Barendonk aan de Millseweg 13 in Beers. De start is om 11.30 uur. Deelname voor leden van KMZ is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een aantal consumptiebonnen en een routebeschrijving. Ook niet-leden met een oldtimer of speciale auto kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro gevraagd, exclusief de kostprijs (3 euro) voor een rallybord (vrijblijvend).

Er kunnen zowel luxe auto's als vrachtragens deelnemen. De route is circa 80 kilometer lang en gaat via Haps, Rijkevoort, St Anthonis en Milheeze naar de pauzeplaats in het bosgebied van Nederheide.
Vervolgens via een toeristische route naar Bakel en Beek en Donk terug naar het eindpunt, zalencomplex Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland. De deelnemers en andere belangstellenden kunnen daar nog ruimschoots nagenieten.

Voor meer informatie over KMZ: www.k-m-z.nl. Of mail naar info@k-m-z.nl. (foto’s: P. Lintzen)

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties