Zeeland

20% korting op alle gordijnen en vouwgordijnen

Oktober Woonmaand bij Schuurmans in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – De herfst is begonnen, de dagen worden korter en we gaan weer meer tijd binnen doorbrengen. Het uitgelezen moment om het in huis extra gezellig te maken. Oktober is van oudsher dé Woonmaand in Nederland. Woonwinkels presenteren hun nieuwe collectie, de laatste trends en geven aantrekkelijke kortingen. Zo ook bij Schuurmans in Zeeland. Bij de zaak van Sebastian Schuurmans aan de Kerkstraat 117 krijg je gedurende de hele maand oktober 20 procent korting op de collectie gordijnen en vouwgordijnen van A House of Happiness en jaloezieën van Dutch Interior Blinds.

Schuurmans verhuisde dit voorjaar van het Brouwerspad naar de Kerkstraat in Zeeland. "We zijn hier aan de doorgaande weg veel beter bereikbaar en het is ook veel meer een zichtlocatie. Daarnaast hebben we nu één grote ruimte waarin we alles kunnen presenteren", vertelt Sebastian Schuurmans.
Niet alleen de locatie is veranderd, ook de bedrijfsnaam heeft een kleine wijziging ondergaan. Schuurmans Buitenleven heet voortaan kortweg Schuurmans. Sebastian: "In de vijf jaar dat we nu bezig zijn, ben ik tot de ontdekking gekomen dat Buitenleven eigenlijk een veel te ruim begrip is. Het dekt de lading niet echt. Alles vóór en achter glas, dat is eigenlijk wat wij concreet doen."

Showroom
De stijlvol ingerichte showroom van Schuurmans biedt een compleet overzicht van alles wat er mogelijk is op het gebied van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en aanverwante accessoires. Van jaloezieën, rol-, vouw- en plisségordijnen en verticale lamellen tot rolluiken, screens en insectenwering.
Beleving is het sleutelwoord in de showroom, die zodanig is ingericht dat je niet alleen ziet wát er allemaal verkrijgbaar is, maar vooral dat je ook echt voelt en proeft welke sfeer er met de verschillende producten kan worden gecreëerd.

Trends
"Erg populair zijn de jaloezieën, dat is het product wat momenteel het meest wordt toegepast", geeft Sebastian aan. "Veelal in naturelkleuren met een echte groffe houtlook. Daarnaast zie je veel inbetween-gordijnen in plaats van de traditionele glasgordijnen, waarbij het overgordijn steeds vaker wordt weggelaten."

'Paradepaardje'
Schuurmans is ook gespecialiseerd in rolluiken. Sebastian: “Rolluiken bieden privacy, comfort (tegen de kou of om de warmte buiten te houden), ze zorgen voor een stukje verduistering en bieden veiligheid tegen inbraak. Wij leveren rolluiken van de Nederlandse fabrikant PWS. Het unieke van deze rolluiken is dat er een insectenhor in is geïntegreerd. Tegenwoordig heb je veel draai- en kiepramen, waarbij het vaak moeilijk is om een insectenhor toe te passen. Een rolluik met geïntegreerde insectenhor biedt dan de perfecte uitkomst. Dit is echt één van onze paradepaardjes. De rolluiken zijn elektrisch, met afstandsbediening bestuurbaar en in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar."

Persoonlijk advies
Sebastian Schuurmans ging in 2014 als zelfstandig ondernemer aan de slag. Sindsdien bouwde hij in de wijde regio een grote en tevreden klantenkring op. Enerzijds dankzij het brede scala aan producten, maar met name ook door nét dat stukje extra service te leveren en mensen van persoonlijk advies te voorzien. “Ik ga altijd vrijblijvend bij de mensen thuis langs om te kijken hoe hun specifieke situatie is. Maar ook om alles in te meten en te monteren, zodat het mooiste en beste resultaat wordt bereikt.”

Schuurmans is gelegen aan de Kerkstraat 117 in Zeeland. De showroom is te bezoeken op vrijdag van 9 tot 17 uur en zaterdag van 9 tot 12 uur of maak een afspraak voor vrijblijvend advies. Dat kan via 0486-785050 of info@schuurmansbuitenleven.nl. Kijk voor meer info ook op www.schuurmansbuitenleven.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties