Zeeland

Objectief Zeeland doet mee aan Rabobank Clubkascampagne

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Rabobank Uden Veghel draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Uden-Veghel stelt 130.000 euro beschikbaar. Ook Objectief Zeeland doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

"De reden waarom we ons hebben ingeschreven is, dat we graag een nieuw en beter scherm willen aanschaffen waar we onze filmbeelden op kunnen vertonen", vertelt Wim van Haandel namens Objectief. "Het huidige scherm is nog wel bruikbaar, maar ook hierin heeft de techniek niet stilgestaan de afgelopen jaren. Met deze nieuwe schermen kunnen onze toeschouwers nóg meer genieten van onze oude filmbeelden. Er liggen nog voldoende oude films in de kluis om de komende jaren door te gaan met de historische filmavonden."

Tot en met vrijdag 19 oktober mogen leden van Rabobank Uden-Veghel in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van 130.000 euro te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Kijk voor meer info over de Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/udenveghel

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties