Zeeland

Nieuwe kleedkamers voor voetbalvereniging VCO

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De kleedkamers van VCO Zeeland worden duurzaam vernieuwd. De gemeente Landerd ondersteunt de renovatie met een bedrag van 180.000 euro. Dat heeft het college van B en W dinsdag 1 augustus besloten. Niet alleen de kleedlokalen krijgen een facelift, ook het asbest van het dak wordt verwijderd.

De kleedaccommodatie van VCO is niet meer van deze tijd en voldoet niet aan de eisen van de KNVB. Tevens is de verbouwing een goed moment om de asbest dakbedekking weg te halen. "Ruim op tijd voor de verplichte datum van 2024", stelt wethouder Ben Maathuis. "De nieuwe kleedkamers geven een mooie besparing op de energierekening. Binnenkort is er weer een locatie in Landerd klaar voor de toekomst, waar inwoners kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten.”

Op 20 april heeft de gemeenteraad budget beschikbaar gesteld om plannen uit te werken om de buitensportaccommodaties toekomstbestendig te maken. Na diverse gesprekken heeft VCO de plannen voor renovatie concreet gemaakt. Na afhandeling van de vergunningen kan de voetbalvereniging met de werkzaamheden starten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?