Zeeland

In samenwerking met Mill en Wilbertoord

Nieuwe cursus van start door EHBO Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WILBERTOORD/ZEELAND - De EHBO-verenigingen van Wilbertoord, Mill en Zeeland slaan de handen ineen om gezamelijk een EHBO-cursus te verzorgen. Deze cursus voldoet aan de officiële richtlijnen van het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad. In de leerstof zijn onder meer opgenomen de onderdelen: verbandleer, reanimatie en AED, kleine ongevallen en eerste hulp aan kinderen.

De lessen vinden deze keer plaats in gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord. De cursus start bij voldoende animo op dinsdag 14 januari en omvat tien lesavonden die van 19.30 tot 22 uur duren. Het examen wordt naar verwachting eind april afgenomen. De cursusleiders laten de precieze datum nog weten aan de deelnemers. Een week van tevoren is er een proefexamen, zodat men zich optimaal kan voorbereiden.

Aanmelden
Veel zorgverzekeraars vergoeden een EHBO-cursus gedeeltelijk of zelfs helemaal. Het is dus zinvol om zelf in de polisvoorwaarden erop na te slaan of je voor een vergoeding in aanmerking komt. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 januari. Inwoners van Landerd en omgeving kunnen zich wenden tot Fien Knijnenburg via 0486-451472 en secretariaat@ehbo-zeeland.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties