Zeeland

Stardusters brengt eerbetoon aan legendarische Canadese zanger

Neil Young-tribute in D’n Brouwer: Keep On Rockin’ In The Free World!

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Ook deze maand komen liefhebbers van rockmuziek weer volop aan hun trekken in Herberg D’n Brouwer in Zeeland. Op zaterdag 26 oktober trakteert Neil Young-tributeband Stardusters de bezoekers van het café aan de Kerkstraat namelijk op de ene na de andere klassieker van de legendarische zanger uit Canada. Keep On Rockin’ In The Free World!

Stardusters.

Stardusters, een band met muzikanten uit Helmond en Eindhoven, brengt in een wervelende show in D’n Brouwer een tribute aan hun held Neil Young. Met meerstemmige zang en lange vlammende gitaarsolo’s brengen ze de muziek van de legendarische zanger uit Canada tot leven. De band ronkt, duwt, trekt en giert als crazy horse, maar ook de meer ingetogen en akoestische nummers komen ruimschoots aan bod. Altijd met respect voor de meester zelf. Hun gezamenlijke liefde voor Neil Youngs muziek maakt hen Stardusters.

Eerbetoon van 3 uur
Stardusters, een ‘uit de hand gelopen hobby’ zoals ze het zelf omschrijven, bestaat uit Timo van Lierop, Geert Leenders, Gijs van den Broek, Ernst le Cocq d’Armandville, Mark ‘Trash’ Kuypers en Udo Holtappels. De band trakteert de bezoekers van D’n Brouwer op een drie uur durend eerbetoon aan Neil Young. Stardusters speelt al ruim tien jaar de muziek van de inmiddels 73-jarige singer-songwriter uit Toronto.

Tickets
Tickets voor de Neil Young-tribute van The Stardusters in herberg D'n Brouwer kosten 10 euro en zijn zaterdag 26 oktober aan de deur verkrijgbaar. Aanvang is om 20.30 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties