Zeeland

Najaarsrit Klassiek Mechaniek Zeeland op zondag 2 september

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Oldtimervriendenclub Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ) houdt zondag 3 september de derde en laatste oldtimerrit van dit seizoen, de Najaarsrit.
Hoewel het nog net zomer is, kleurt de natuur door de aanhoudende droogte veelal bruin in plaats van groen en lijkt de herfst alweer aardig in zicht, dus nog een mooie kans om er samen met de oldtimer op uit te trekken en te genieten van een prachtige toertocht door Brabant.

Inschrijven kan van 10.15 tot 11.15 uur bij Landgoed De Barendonk aan de Millseweg 13 in Beers. De start is om 11.30 uur. Deelname voor leden van KMZ is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een aantal consumptiebonnen en een routebeschrijving. Ook niet-leden met een oldtimer of speciale auto kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro gevraagd, exclusief de kostprijs (3 euro) voor een rallybord (vrijblijvend).

Evenals bij voorgaande ritten verwacht de organisatie dat er ruim 100 oldtimers, luxe- en vrachtauto’s aan de start zullen verschijnen. De route is circa 90 kilometer lang en gaat via landelijke wegen via onder meer Grave, Keent, Ravenstein en Oijen, waar de pauzeplaats is bij de Bierbrouwerij aan de dijk, via Vinkel en Uden terug naar het eindpunt, zalencomplex Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland. Hier arriveren de auto's rond 15 uur. De deelnemers en andere belangstellenden kunnen daar nog ruimschoots nagenieten met zicht op de auto’s.

Voor meer informatie over KMZ: www.k-m-z.nl. Of mail naar info@k-m-z.nl(foto’s: Wendy Kuijf)

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties