Zeeland

Najaarscursussen Jing Lian-school Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In balans zijn en blijven, tegenwoordig een hele uitdaging in deze snelle wereld. Op welke manier kun je de rust nemen en aandacht geven aan jezelf? Lichaam en geest? Tai Chi en Qi Gong is daar enorm geschikt voor. Je kent het vast van de beelden van de parken in China waar mensen vrijuit oefenen om zichzelf gezond te houden. Rustige bewegingen, aandachtig uitgevoerd, één worden met de natuur om je heen.

De Jing Lian-school in Zeeland richt zich speciaal op deze gezondheid. De meeste docenten hebben achtergrond in de Traditionele Chinese Geneeswijze en begrijpen hoe je balans kunt vinden en behouden. Zij leren u graag hoe u dit zelf kunt doen middels Tai Chi en Qi Gong (energie-bevorderende oefeningen). De Qi Gong-methode wordt uitvoerig beschreven en toegelicht in het recent verschenen boek Yi Xuan Gong: “Het mysterieuze zintuig van Qi Gong”. Dit boek wordt te koop aangeboden voor 15 euro (exclusief BTW en verzendkosten). Leden kunnen het boek aan het begin van het seizoen voor 12,50 kopen.

Op zaterdag 7 september start de Jing Lian-school met de Tai Chi- en Qi Gong-najaarscursus van 14 lessen. Er worden twee Qi Gong-series onderwezen en Tai Chi-vormen passend bij het niveau van de leerlingen.
Op donderdagavond 12 september start een nieuwe beginnersgroep waarvoor nog enkele plaatsen vrij zijn. De cursus bestaat uit 14 lessen van 1,5 uur en begint om 19 uur. Kosten zijn 96 euro.

De Jing Lian-school is verweven met de Stichting Cai Hong en de TCM-praktijk (Traditional Chinese Medicine) van Chi Verhoeven. Meer info hierover is te vinden op www.caihong.nl. Voor verdere informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de docenten Berry Manders (06-38393625) of Maria Verstraten (06-24187877). 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties