Zeeland

Muzis Landerd presenteert ensemble MIR

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op zondag 7 oktober start Muzis Landerd weer met een prachtige concertreeks. Om 12 uur staat in De Garf in Zeeland ensemble MIR geprogrammeerd.

MIR is opgericht in 2011 en kreeg een Russische naam die zowel vrede als aarde betekent. Het ensemble bestaat uit klarinettiste Mutsumi Watanabe, geboren in Japan, violist Ioan Haffner, cellist Alexis Bove, beiden geboren in Frankrijk en pianist Rutger de Ronde, geboren in Nederland.
Ondanks de verschillende nationaliteiten en culturen, delen zij een hechte muzikale en persoonlijke vriendschap waardoor ze in staat zijn de verschillende atmosferen, structuren en ritmische patronen, die de muziek eigen zijn, met diepgang en verbondenheid weer te geven.
Op het programma staan deze middag werken van Schumann, Rachmaninov, Van Beethoven en Brahms.

De andere MuziS-concerten van dit seizoen:
* 26 oktober: Ekatarina Levental (Het Wapen van Reek; Dit is een extra concert georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek Landerd, Stichting Dorpshuizen Landerd en Vluchtelingenwerk Nederland).
* 18 november: Zemtsov-kwartet (De Phoenix Schaijk)
* 20 januari: Coco collectief (Het Wapen van Reek)
* 10 maart: Ebonit Saxofoonkwartet (Het Wapen van Reek)
* 14 april: Vivezza trio (De Phoenix Schaijk)

Kaarten zijn te koop aan de kassa of via www.muzis.nl. Ook is het mogelijk om een voordelig abonnement af te sluiten voor de gehele concertreeks, met uitzondering van het concert op 26 oktober.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties