Zeeland

Slagwerkgroep Zeelandia en Gitaarclub Leyenda slaan handen ineen

Muzikale samenwerking leidt tot Zèllands Glorie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In Zeeland wordt binnenkort onder de noemer Zèllands Glorie voor het eerst een bijzonder concert gehouden in De Morgenzon in Zeeland. Slagwerkgroep Zeelandia en gitaarclub Leyenda bundelen hun krachten. Zij delen zondag 7 april het podium om samen muziek te maken.

Dat muziek mensen samenbrengt is een ding wat zeker is. Enkele leden van slagwerkgroep Zeelandia wilden dit graag tot uiting laten komen op het podium. Na een aantal zeer geslaagde evenementen de afgelopen jaren met de eigen muziekvereniging wilden ze graag hun horizon verbreden. Het idee: een concert samen met andere Zeelandse muzikanten. De keuze voor gitaarclub Leyenda was snel gemaakt.
Al maanden zijn beide clubs samen in de weer om een onvergetelijk concert in elkaar te zetten met muziek, zang, een mooie show en volledig uitversterkt, waardoor het aanvoelt als een echt promsconcert. Hoewel de slagwerkgroep en de gitaarclub ieder hun eigen repertoire hebben, worden deze keer de meeste nummers samengebracht. Dat maakt dit optreden zo bijzonder. Denk hierbij aan populaire nummers van Queen, Coldpay, Toto, BLØF en nog veel meer bekende artiesten. Een feest der herkenning voor iedere muziekliefhebber.

Gastmuzikanten
Met de eerste editie van Zèllands Glorie hoopt slagwerkgroep Zeelandia een fundament te leggen voor een tweejaarlijks evenement met steeds een andere club gastmuzikanten. Het concert vindt plaats op zondag 7 april in De Morgenzon aan de Kerkstraat 55 in Zeeland. De zaal gaat om 13 uur open en het concert begint om 14 uur. De entree bedraagt 3 euro. Kijk voor meer informatie op www.muziekvereniging­zeelandia.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties