Zeeland

Muziekavond in Landerd voor mensen die graag eens uit willen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Samen Landerd Samen Erbij heeft het initiatief genomen tot een muziekavond. Deze groep organiseert activiteiten voor mensen die graag iets ondernemen of even het huis uit willen maar dat liever niet alleen doen. Gezellige dingen deel je namelijk graag met een ander. Woensdag 26 juni zijn inwoners van Reek, Schaijk en Zeeland uitgenodigd voor een muzikaal samenzijn. 

De muziekavond wordt gehouden bij appartementencomplex D'n Eikenhof aan de Kerkstraat 20 in Zeeland. Dit is in een zaaltje achter de huisartsenpraktijk. Van 19 tot 22.30 uur ben je van harte welkom om jouw favoriete liedjes aan te vragen bij de DJ. Je kunt genieten van de muziek, meedeinen, zingen en zeker ook veel met elkaar kletsen.

Kom je uit Landerd en wil je graag komen? Meld je dan aan bij Toos Franken (06-30104816 of toos.wijkvpk.zcs@gmail.com), Gertie Theunissen (06-11038370 of gertie.zorgcooperatiereek@gmail.com) of Helma Vermeer (06-20246024 of helmavermeer@zorgcooperatiezeeland.nl). Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties