Zeeland

Minibieb aan Voederheil in Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Aan de Voederheil in Zeeland staat sinds zaterdag 7 maart een minibieb. Dit is een kast gevuld met tweedehands boeken. Het idee hierachter is dat je eenvoudig in aanraking komt met (nieuwe) boeken. In deze tijden van sociale onthouding is lezen een aangenaam tijdverdrijf. Het voordeel van de minibieb is dat je een boek kunt lenen zonder in contact te komen met anderen.

Het principe achter de minibieb op de Voederheil is eenvoudig: je mag gratis een boek meenemen om te lezen. Als je het uit hebt, breng je het boek terug of je ruilt het om. De volgende keer dat je gaat kijken, kun je misschien ook een eigen boek in de kast zetten voor anderen om te lezen. Een boek dat je kunt missen en waarmee je misschien een ander een plezier kunt doen.
Het is niet de bedoeling dat de minibieb een dumpplaats voor overbodige boeken wordt. De initiatiefnemers vragen boeken die er verzorgd, netjes en aantrekkelijk uitzien. Het liefst van na het jaar 2000, want je leest zelf toch ook het liefst een schoon en recent boek?

|Doorsturen

gerard

2020-03-16 13:41:05

Mooi stukje over onze Mini-Bieb. Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen en een boek te lenen!!

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties