Zeeland

Burgemeester reikt eerste exemplaar 'Vatte Wa Ge Lust' uit

Meidengroep Elstars lanceert carnavalskraker 19 januari in D'n Brouwer (video)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Een groep van 15 Zeelandse meiden maakte onder de naam Elstars onlangs de carnavalskraker 'Vatte Wa Ge Lust'. Op vrijdag 19 januari wordt het nummer, geproduceerd in samenwerking met dorpsgenoot Pieter van Schooten, gelanceerd tijdens een single release party van 20 tot 01 uur in herberg D’n Brouwer. Burgemeester Marnix Bakermans reikt die avond het eerste exemplaar uit.


"Het nummer is helemaal klaar en inmiddels is ook de videoclip opgenomen", vertelt Marloes Bongers namens Elstars. "We laten dit nummer op 19 januari graag aan Zeeland en omstreken horen in D’n Brouwer. Het is een uit de hand gelopen grap, maar we hebben er allemaal erg veel zin in!"

Goed doel
De opbrengst van de cd-verkoop en optredens komt geheel ten goede aan de Stichting Jeugdbelangen (SJB) in Zeeland. "Al meer dan 50 jaar verzorgt SJB met veel plezier een tal van activiteiten, zoals het Inkakamp, Jongerenweekend, de Sinterklaasintocht, het Herfstfestijn, de Kerstboomverbranding en Koningsdag. SJB draait op de kracht van vrijwilligers en dit vinden wij fantastisch. Om deze vrijwilligers verder te ondersteunen, hebben wij daarom gekozen om de opbrengsten van onze cd-verkoop en optredens te doneren aan SJB, zodat zij al hun activiteiten nog beter kunnen uitvoeren."

'Vatte wa ge lust'
Pieter van Schooten heeft de muziek en tekst geschreven voor 'Vatte Wa Ge Lust' en zijn opnamestudio, apparatuur en tijd kosteloos ter beschikking gesteld. Elstars is te volgen op www.facebook.com/elstarsnl en www.instagram.com/elstarsnl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties